Breaking News:
Loading...

6.10.15

RSF Hellas & Yaesu System Fusion.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ της RSF Hellas και της εταιρίας DR Electronics, της επίσημης αντιπροσωπείας της Yaesu στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα η RSF Hellas, μέσα από μια ιδιαίτερη τιμολογιακή πολιτική εκ μέρους της εταιρίας Αφοί Αργυρόπουλοι , προχώρησε στην αγορά ενός επιπλέον επαναλήπτη τεχνολογίας C4FM.

Ο δεύτερος επαναλήπτης C4FM της RSF Hellas βρίσκεται ήδη σε λειτουργία στο όρος Κιθαιρώνας έχοντας ενεργοποιημένη την ακόλουθη διάταξη λήψης και εκπομπής: 

ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ
ΚΛΗΣΕΩΣ
SW1K (Απαραίτητο για χρήση C4FM)
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
438.612,5 MHz
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ
ΛΗΨΗΣ
431.012,5 MHz
ΥΠΟΤΟΝΟΣ
ΛΗΨΗΣ/ΕΚΠΟΜΠΗΣ
91,5 Hz (Απαραίτητο για χρήση FM)
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΗΨΗΣ
ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ FM & C4FM
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΕΚΠΟΜΠΗΣ
ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ FM
ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ ΠΟΜΠΟΥ
20W
   
Σκοπός της συγκεκριμένης υβριδικής διάταξης λειτουργίας στο δέκτη του επαναλήπτη, είναι η υποστήριξη χρήσης και του αναλογικού FM mode, αλλά και της νέας τεχνολογίας που ακούει στο όνομα C4FM.

Η μόνιμη διατήρηση του FM mode στη συχνότητα εκπομπής, βοηθάει όλους τους χρήστες να συμμετέχουν στην ακρόαση του επαναλήπτη, ανεξάρτητα του mode που κάνουμε χρήση ή που υποστηρίζει ο πομποδέκτης μας.
Έτσι ανεξάρτητα από τη διαμόρφωση που ενεργοποιεί κάποιος χρήστης τον επαναλήπτη, η διαμόρφωση εκπομπής θα είναι πάντα FM analog.

Φυσικά, η χρήση αυτή θα ισχύσει μόνο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ως ότου ο επαναλήπτης λειτουργήσει αποκλειστικά σε ψηφιακό C4FM mode, συνδεμένος στο Παγκόσμιο δίκτυο της Yaesu.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, θα ανακοινωθούν σε επόμενη δημοσίευση.


Για την ραδιοκάλυψη του όρους Κιθαιρώνας θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε ένα ολόκληρο άρθρο, αλλά αντί αυτού θα σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε την πρόσβαση σας από όλη την Αττική, τον Κορινθιακό και την Βοιωτία.

Καλές δοκιμές λοιπόν και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την τεχνική ομάδα της RSF Hellas για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.

SV1EDZ
Βελισσάρης Δημήτριος

6943-082730