Breaking News:
Loading...

7.10.15

Είστε προστατευμένοι;

Σε προηγούμενη ανάρτηση μου ΕΔΩ αναφέρθηκα στην διασφάλιση ποιότητας στην εκπαίδευση των εθελοντών επανέρχομαι με το θέμα τις διασφάλισης της ασφάλειας των εθελοντών αλλά και τις ίδιας της ομάδας από κακοτοπιές. 

Εξηγώ είμαι η εθελοντική ομάδα ΧΧΧ από την κάτω ραχούλια.

Ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού στην μνήμη του μυλωνά που πέθανε από τα πολλά τσίπουρα αποφασίζει την διοργάνωση αγώνα δρόμου 25 km με παράλληλη κατανάλωση τσίπουρου και μεζέ.

Ο ένας πρόεδρος βρίσκει τον άλλο στο καφενείο και μετά τα 5 τσίπουρα και 5 μπύρες αποφασίζουν την συνεργασία.

Λόγοι να μην συμμετέχουν εθελοντές σε αυτή την κάλυψη υπάρχουν;
Το παράδειγμα σας μοιάζει τραβηγμένο ;

χμ μάλλον τότε ΔΕΝ βγαίνετε συχνά από το καφενείο.

Αν τελικά αποφασίσουν οι εθελοντές να πάνε με τι σχεδιασμό θα αντιμετωπίσουν την δράση;

KAI όμως υπάρχουν κάποιοι απλοί αλγόριθμοι που λένε στους εθελοντές με ακρίβεια τον εξοπλισμό τον αριθμό των εθελοντών την δομή τους κτλ

Έτσι ώστε πάντα να ξέρουν 
ΤΙ θα κάνουν, 
ΠΟΥ θα το κάνουν και 
ΠΩΣ θα το κάνουν, 

από τις φωτογραφίες δράσεων με καφέ και τσιγάρο καταλαβαίνω πως αυτό δεν ισχύει για μια δυστυχώς αρκετά μεγάλη μερίδα, από τις φωτογραφίες με ένα φαρμακείο αυτοκινήτου για υγειονομικό υλικό σε κάλυψη σχολικών αγώνων, καταλαβαίνω πως κερδίζει το έλα μωρέ δεν θα γίνει τίποτα πάμε χαλαράαα.

Θα μπορούσα να γράψω και άλλα, αλλά θα με λέγατε γκρινιάρη.

Θεωρώ όμως πως καλό θα ήταν οι ομάδες πριν αρχίσουν την "αναπτυξιακή πολιτική τους*" με σκοπό την πρόσκληση εθελοντών καλό θα ήταν να διασφαλίσουν ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ με καταγραφή.... ακόμα και σε απλό σχεδιάγραμμα ροής αλλά να το ΚΑΝΟΥΝ.

Άντε πάμε για τσίπουρα στον καφενέ ..... 

* Τελάλης στην πλατεία: "ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ από την ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ κάτω Ραχούλιας ξεκινά σχολή ΔΙΑΣΩΣΤΗ, ΕΛΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ να μάθετε κολύμπι, γιόγκα και πύρσινγκ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ κάθε πέμπτη βράδυ στον καφενέ του Μηνά, ΕΛΑΤΕ να γίνεται ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΜΕΣ ΚΟΜΑΝΤΑ. ΜΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΔΩΡΕΑΝ"